Сватбени аксесоари

Воали.

Сватбени бижута.

Сватбени чанти и аксесоари

Сватбени аксесоари:

Къси и дълги воали, воали с дантела, воали нашити с кристали сваровски, воaлетки, диадеми, гребени, жартиери, колиета, гривни, обеци. Бижута с речни перли подходящи за булки и абитуриентки.