Бални рокли

Be Queen бутик предлага бални рокли на най-добрите световни брандове, както и авторска модели абитуриентски рокли. В нашият бутик ви очакват над 150 модела официални рокли в различни силуети и цветове. В нашата галерия сме споделили една малка част от предлагани от нас модели бални рокли. Ще се радваме да ни посетите и да разгледате пълната ни колекция от бални рокли.

Контактител. 0892207879, адрес: гр. София, ул. Калиакра 27. 

Be Queen бутик е официален представител на Tarik Ediz за България. Tarik Ediz е един от най-популярните дизайнери за бални рокли в Америка, Азия и Европа. Много често негови модели официални и бални рокли са  носени на червения килим от световни звезди. В колекциите абитуриентски  и бални рокли на Tarik Ediz са използвани ръчно нашити кристали и мънисти, бродирани дантели и тежко падащи платове. Зашеметяващ дизайн, високо качествени материи, перфектна изработка това е характерно за балните рокли на Tarik Ediz.

Една от водещите марки за бални рокли на Американския пазар JLM Couture вече е предлагана и в Be Queen бутик. Дизайнът на официалните рокли в техните колекции е предимно изчистен, залага се на елегантни линии изработени от финни материи. Официалните рокли предлагани в Be Queen бутик са подходящи за абитуриенски бал, ако търсите шаферска рокля или ви предстои да сте кума.

В Be Queen се предлагат бални рокли с ръчно нашити кристали сваровски, които със сигурност ще допълнят блестящата ви визия. Абитуриентски рокли с 3D флорални елементи. Разнобразие от дълги официални рокли в различни актуалните за сезона цветове – класическо червена рокля, черна рокля, модели в цвят пудра или телесен.

Заповядайте при нас, ние с радост ще ви помогнем в избора на мечтаната рокля независимо дали е абитуриенска, официална или бална. Бъдете кралица на бала!

Бални рокли | Aбитуриентски рокли | Oфициални рокли