Сватбени рокли

Страницата ни се актуализира. Очаквайте скоро снимки и описания на колекции 2020.

Новите колекции сватбени рокли ви очакват в Be Queen бутик.

Сватбен салон Be Queen предлага булчински рокли на световно известните марки: LA SPOSA BARCELONA by PRONOVIAS FASHION GROUP, WHITE ONE, DAVID TUTERA, BLUE BY ENZOANI, BEAUTIFUL BY ENZOANI и други световни брандове.

Всеки един от споменатите брандовете се е отвърдил като лидер в производството на сватбени рокли, благодарение на уникалния дизайн, перфектната изработката и не на последно място високо качествените материали използвани за изработване на булчински рокли.

LA SPOSA е един от най-успешните брандове на  PRONOVIAS FASHION GROUP. Характерно за булчинските рокли на La Sposa  е превъзходният дизайн, перфектната изработна и високото качество на използваните материи. В Be Queen бутик може да откриете сватбени рокли от новата колекция на LA SPOSA. Голямото разнообразие от модели сватбени рокли помагат на всяка една булка да открие най-подходящата за нея булчинска рокля.

David Tutera for Mon Cheri е американски бранд, който през последните години е един от водещите фактори в модата на сватбени рокли на американския и европейски пазар. Характерно за марката, е че се използват дантели от най-висок клас, всяка една булчинска рокля се нашива ръчно с мънисти, перли или кристали сваровски. Безупречна изработка и до най-малкия детайл, уникален и оригинален дизайн на сватбени рокли. David Tutera не се ограничава само със стандартните за сватбени рокли цветове – бял и айвъри, но използва и различни нюанси на телесен, розов или бежов цвят, които много положително се възприемат от бъдещите булки.

Колекциите Blue и Beautiful на холандската марка Enzoani имат изключително голям успех на европейския пазар. Булчинските рокли са елегантни, има голямо разнообразие от линии, използвани са прекрасни дантели. Дизайнерите на Enzoani знаят, че една сватбена рокля трябва освен да изглежда прекрасно, също да бъде лека и удобна.

Булченски рокли, сватбени рокли, булчински рокли, заповядайте в Be Queen бутик София.