МЯСТОТО, КЪДЕТО СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИ!


BE QUEEN

BE QUEEN e бутик за булчински и официални рокли. При нас ще откриете модели на водещи европейски брандове със световна популярност, утвърдено качество и дизайнерски почерк.

Селекцията ни от абитуриентски и сватбени рокли ще ви докоснат и развълнуват. Моделите ни са в богата палитра от цветове и силуети. Сред нашите модели ще намерите рокли с ефирни и закачливи поли, нежни и изящни деколтета, приказни акценти на гърба, ръчни декорации и фини френски бродерии. Ако обичате блясъка няма да останете безразлични към нашите рокли. При нас ще откриете актуални модели с безупречни кройки, висококачествени материи и дантели.

При нас ще откриете рокли с класически и изчистени линии, актуални модели повлияни от последните модни тенденции. Ако сте дръзка и нестандартна дама, за вас сме подбрали рокли, с които ще се откроявате и ще подчертаете вашия стил и индивидуалност. Всяка година сътворяваме и наша лимитирана колекция с мечтани и сънувани модели, изработена от нашите опитни и талантливи моделиери.

За да откриете Роклята, на разположение са нашите опитни консултанти, от които ще получите ценни съвети и насоки. Желанието ни е да превърнем този момент в специално преживяване за вас и за вашите близки. Моля не забравяйте, че работим с предварително запазени часове!

BE QUEEN e наша сбъдната мечта и всеки ден сме благодарни, че сме заобиколени от красота, блясък и разкош вече 10 години. Място на което всяка дама се чувства красива, специална и щастлива. Нашата цел е да направим всяка жена Кралица.

Екипът на BE QUEEN

Scroll to Top